ČAS POTOVANJA: 1 DAN

NAJMANJŠE ŠTEVILO POTNIKOV: 45 iz posameznega odhodnega mesta

ČAS ZA PRIJAVO: do zasedenosti prostih mest

PROGRAM:

V zgodnjih jutranjih urah se bomo iz različnih krajev v Sloveniji odpravili proti Avstriji, do letoviškega mesta Zell am See. Mestece se nahaja ob enem najlepših alpskih jezer, ki je obdano s številnimi znanimi vršaci. Odlikuje ga slikovita narava in alpski utrip. Ogledali si bomo cerkev Sv. Hippolitam, Grad Rosenberg (mestna hiša), Ferry Porsche Kongresni center Zell am See, Casino Zell am See. Po ogledu bomo imeli še dovolj prostega časa za samostojne oglede. Sledila bo vožnja do kraja Vrba (Velden), ki slovi po gradu, kjer je bila posneta tv nadaljevanka „Grad ob Vrbskem jezeru’’. Postanek v mondenem letovišču ob Vrbskem jezeru. Po želji vožnja z ladjico do Celovca (doplačilo). Pozno popoldne se bomo odpravili proti Sloveniji, kamor je predviden prihod v večernih urah.

Redna cena na osebo: že od 33 EUR.

CENA NA OSEBO VKLJUČUJE: prevoz s turističnim avtobusom po programu, vse cestnine in parkirnine, vodenje, organizacija potovanja in DDV. MOŽNA DOPLAČILA (na osebo): vožnja z ladjico 12 EUR.

OPOMBA: PROGRAM VELJA KOT KONČNO OBVESTILO PRED ODHODOM. ZAGOTOVLJENI ODHODI IZ POSAMEZNEGA ODHODNEGA MESTA OB MINIMALNO 45 PRIJAVLJENIH OSEBAH.