ODHODI: 6.10., 13.10., 20.10., 27.10.2018

ČAS POTOVANJA: 2 dni /1 noč

NAJMANJŠE ŠTEVILO POTNIKOV: 45

ČAS ZA PRIJAVO: do zasedenosti prostih mest

PROGRAM:

1. DAN: LJUBLJANA - SPLIT – STON
Odhod avtobusa s parkirišča Dolg most v Ljubljani ob 00.15. Vožnja proti Hrvaški in do Splita. V jutranjih urah bomo prispeli v prestolnico Dalmacije. Sprehodili se bomo po mestu, ki se ponaša z množico kulturnih in zgodovinskih spomenikov. Med njimi je najpomembnejša Dioklecijanova palača, mestna katedrala, Trg svobode... Po ogledu mesta bomo imeli dovolj prostega časa za samostojne oglede. Sledila bo vožnja proti Stonu na Pelješcu. Ogled mesteca in zanimivih stonskih solin. Po ogledu vožnja do hotela v Neumu oziroma na Makarski rivieri. Namestitev in nočitev.

2. DAN: MANDARINE – LJUBLJANA
Po zajtrku se bomo odpravili med nasade mandarin, kjer se bomo lahko najedli sočnih sadežev in jih nekaj vzeli tudi s seboj. Sledila bo vožnja z avtobusom do Metkoviča, nato pa izlet z ladjicami (trupicami) po jezeru Kuti z veselo glasbo in kosilom. Slovo od Hercegovcev in vožnja preko Hrvaške proti Sloveniji, kamor je predviden prihod v večernih urah.

Redna cena na osebo: 139 EUR.

CENA NA OSEBO VKLJUČUJE: prevoz s turističnim avtobusom po programu, cestnine, pristojbine in parkirnine, 1 x nočitev z zajtrkom v hotelu 3* v dvoposteljni sobi, izlet s trupicami in kosilo, vsak udeleženec dobi 3 kg mandarin, zunanje oglede po programu, vodenje, organizacijo potovanja in DDV. MOŽNA DOPLAČILA (na osebo): enoposteljna soba 25 EUR.