Med 12. in 15. julijem 2018 se bodo v Novem Sadu odvile nepozabne zabave. Zagotovi si svoj avtobusni prevoz in zažuraj v EXIT ritmih.

Kje: Novi Sad / Srbija, Petrovaradinska trdnjava

Datum odhoda/prihoda: 12. 7. - 16. 7. 2018

Cena:

  • BUS NA EXIT (12. 7. - 16. 7.) - 45 €/oseba
  • 4-dnevna festivalska vstopnica (12. 7. - 15. 7.) - 58 €/oseba
  • Vstopnica za kamp (10. 7. - 17. 7.) - 26,5 €/oseba

Obvezno doplačilu za turistično pristojbino v kraju samem.

Cene veljajo do preklica; cene se bodo višale z bližanjem termina festivala.

Opozorila:

  • vstopnice so namenjene državljanom Slovenije.
  • vstopnica  se na prizorišču zamenja ob predložitvi osebnega dokumenta za originalno vstopnico.
  • Iz Sibooka stranka prejme le pogodbo in blagajniško potrdilo (POMEMBNO: sibook voucher je na prizorišču neveljaven) – veljavna je le vstopnica iz Exit aplikacije

NAJBOLJŠI EVROPSKI FESTIVAL leta 2017 - 1. NAGRADA!!!
Leto 2018 je rezervirano za EXIT SVOBODO!

EXIT PREDSTAVLJA KAR 5 FESTIVALOV
Po največjem Exit poletju v zgodovini, organizatorji ponovno napovedujejo festivalske presežke. Festivalska družina EXIT bo v letu 2018 štela že pet članov, v načrtu pa je po besedah organizatorjev še kakšen. Centralna točka je seveda Petrovaradinska trdnjava, kjer se bo med 12. in 15. julijem odvil festival EXIT.
EXIT je tako eden redkih glasbenih festivalov, ki je nastal iz želje po svobodi in tako krepil svojo družbeno misijo. Slogan EXIT Freedom je tako globalni poziv k svobodi, stran od materializma, stereotipov in kolektivnih zablod, v katerih se je znašla naša civilizacija.

TO JE ARENAMAGEDON
DANCE ARENO bo stresla najmočnejša TECHNO zasedba v zgodovini festivala. Že od prve objave je znano, da DANCE ARENA začenja z novo ero na Exitu! Za to priložnost se na trdnjavi pripravlja pravi #Arenamagedon. Nastope so potrdili giganti elektronske scene kot so Nina Kraviz, Solomun, Maceo Plex, Tale of Us, Carl Craig, Rodhad in Boris Brejcha. Pridružili sem ji bodo domači asi Filip Xavi in Vladimir Aćić Avoid. To pa še ni vse, saj nas kmalu čaka še eno presenečenje.

HIP HOP FENOMENI MIGOS PRIHAJAJO NA EXIT FESTIVAL

V primeru, da ste spregledali na #exit2018 prihajajo Migos, družbo jim bodo delale tudi zvezde kot so Ziggy Marley, Alice Merton, Jax Jones, Ofenbach, Mahmut Orhan in BURAK YETER. 
Po utrdbi bodo odmevali tudi kitarski rifi skupin Dog Eat Dog, Slaves, Grave Digger, Slapshot, IDLES, Asphyx, @Bombers NOCTIFERIA in še mnogo drugih!